Διάκριση για το PARKGURU στο Mobile Connected World Conference 2017

0

Η PARKGURU Ltd είναι μια ελληνική τεχνολογική εταιρεία με ομάδα 30 ατόμων, έδρα στο Λονδίνο, γραφεία στην Αθήνα και βλέψεις για παγκόσμια επέκταση μια και ήδη δραστηριοποιείται σε Ευρώπη και Αμερική προσφέροντας εκατομμύρια θέσεις στάθμευσης στους χρήστες της υπηρεσίας.

Κατά τη διάρκεια του Mobile Connected World Conference 2017 και πιο συγκεκριμένα στην ενότητα «Mobile & Apps Awards», τo PARKGURU βραβεύτηκε ως το «App της Χρονιάς».

Το PARKGURU είναι μία εφαρμογή που μαθαίνει συνεχώς από τη χρήση που κάνουν οι οδηγοί. Σε συνδυασμό με την υλοποίηση Τεχνητής Νοημοσύνης αλλά και με πληροφορίες από άλλες πηγέςχ. καιρικές συνθήκες, εορτές, κλπ.), είναι σε θέση να προτείνει στους οδηγούς το καλύτερο χώρο για να σταθμεύσουν το αυτοκίνητο τους.

Η χρήση του App είναι απλή. Οι οδηγοί κατεβάζουν την εφαρμογή στο κινητό τους, εισάγουν το προορισμό τους και το PARKGURU εμφανίζει τους συνεργαζόμενους διαθέσιμους χώρους στάθμευσης και το κόστος τους. Ο οδηγός μπορεί να πληρώσει μέσω της εφαρμογής κάνοντας χρήση πιστωτικής κάρτας ή με μετρητά στο σταθμό parking κατά την αποχώρηση του.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη δωρεάν, μέσω του Apple AppStore και του Google Play.

Tags

Share.

Σχετικά με τον Συγγραφέα

Τα τελευταία 20 χρόνια γράφει για Mobile Tech, PC Tech και Business Tech σε περιοδικά και online.