Η Κορεάτικη Startup που προσλαμβάνει μόνο άτομα άνω των 55!

0

Η Κορεάτικη Startup EverYoung θέλει να αποδείξει ότι η ηλικία δεν παίζει ρόλο στον εργασιακό τομέα και κάποιος μπορεί να είναι παραγωγικός ακόμη κι αν θεωρείται πιο μεγάλος, σύμφωνα με τα πρότυπα που ισχύουν.

Για τον λόγο αυτό, οι εργαζόμενοί της είναι όλοι άνω των 55 ετών. Αντικείμενο της εργασίας τους είναι η επίβλεψη περιεχομένου του Naver (ενός κορεάτικου ιστότοπου) και η ανίχνευση ευαίσθητης πληροφορίας σχετικά με τα Naver Maps. Επιπλέον, διοργανώνουν μαθήματα κώδικα για μαθητές.

Η EverYoung απασχολεί 420 άτομα άνω των 55 ετών, οι οποίοι έχουν διαφορετικά υπόβαθρα. Σύμφωνα με τον διευθυντή Kim Seong-Kyu, οι πιο μεγάλοι σε ηλικία εργαζόμενοι, δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στη λεπτομέρεια, κάτι που δεν είναι συνηθισμένο σε πιο νεαρά άτομα.

Tags

Share.

Σχετικά με τον Συγγραφέα

Newsroom

Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.