Η Σοφία Αναδιώτου στην Convert Group

0

Καθήκοντα Business Development Manager & eBusiness Consultant στην Convert Group ανέλαβε η Σοφία Αναδιώτου η οποία έχει  εμπειρία στις πωλήσεις, στο ηλεκτρονικό εμπόριο και στο eBusiness.

Anadiotou_photo

Η Σοφία Αναδιώτου θα εστιάσει στην προώθηση των υπηρεσιών της εταιρίας στην ελληνική και διεθνή αγορά στα πεδία του eBusiness Consulting, eMarket Research & eTalent Recruiting. Παράλληλα θα συμβάλλει ενεργά στο BU του eBusiness Consulting καθοδηγώντας έργα ως σύμβουλος της εταιρίας.

Η Σοφία Αναδιώτου.

«Η Σοφία είναι ένας επαγγελματίας που δημιουργεί επιτυχίες όπου πάει και ένας άνθρωπος που όλοι θέλουμε να δουλεύουμε μαζί του. ​Νιώθουμε τυχεροί που ​μαζί της ​θα ​δημιουργήσουμε νέες ευκαιρίες και αντιμετωπίσουμε νέες προκλήσεις. Οφείλουμε να εκφράσουμε και τις ευχαριστίες μας στη Moosend για την ομαλή μετάβαση​»​,​ δήλωσε ο Παναγιώτης Γκεζερλής, CEO & Head of Consulting της Convert Group.

Η Σοφία Αναδιώτου διατηρούσε μέχρι σήμερα το ρόλο του Head of Sales στη Moosend, ενώ στο παρελθόν έχει δραστηριοποιηθεί σε θέσεις πωλήσεων σε εταιρείες όπως η Μπούσσιας Επικοινωνίες, Γερμανός και Βιοχάλκο. Κατέχει MBA με ειδίκευση στο International Marketing και είναι παντρεμένη με δύο παιδιά.

H Convert Group είναι μία αμιγώς συμβουλευτική εταιρεία για το eBusiness, το eCommerce και το Digital Transformation στην Ελλάδα.

Tags

Share.

Σχετικά με τον Συγγραφέα

Newsroom

Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.