Η Hellas Direct προσπαθεί να βελτιώσει την κυκλοφορία πεζών και οχημάτων στην Αθήνα

0

Με αφορμή ένα χαλασμένο φανάρι κάτω από τα γραφεία της Hellas Direct η εταιρεία ξεκίνησε μια πρωτοβουλία για να βελτιώσει τη κυκλοφορία πεζών και οχημάτων στην πόλη.

Η συγκέντρωση των προβληματικών σημείων έγινε με πληροφορίες που έχουν συλλεγεί από την ίδια, από πελάτες αλλά και από το ευρύ κοινό.

Έγινε επικοινωνία με την Περιφέρεια Αττικής μεταφέροντας τα σημεία που επισημάνθηκαν και έλαβε αρκετές απαντήσεις ενώ έγιναν και πολλές επεμβάσεις σε κάποια σημεία,  είτε αυξάνοντας το χρόνο πράσινου στα φανάρια είτε με την τοποθέτηση πινακίδων, ακόμη και  με ριζικές τροποποιήσεις.

Όλα τα σημεία των επεμβάσεων θα τα βρείτε εδώ, ενώ υπάρχει ανοικτή επικοινωνία με την Περιφέρεια έτσι ώστε να καταγραφούν και άλλα προβληματικά σημεία.

Μπορείτε να στέλνετε τις επισημάνσεις για τους δρόμους και διαβάσεις που παρουσιάζουν προβλήματα στο email support@hellasdirect.gr.

Tags

Share.

Σχετικά με τον Συγγραφέα

Newsroom

Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.