Η Nannuka επεκτείνεται στη φροντίδα της τρίτης ηλικίας

0

Η Nannuka ανακοινώνει τη διεύρυνση των υπηρεσιών της ώστε να καλύψει τις ανάγκες και της τρίτης ηλικίας. Πλέον, η Nannuka φιλοξενεί προφίλ γηροκόμων, νοσηλευτών και άλλων επαγγελματιών φροντίδας τρίτης ηλικίας η οποία χρειάζεται εξειδικευμένη βοήθεια.

Μέσα από ένα ανανεωμένο site και με μια σειρά online εργαλείων, η Nannuka απευθύνεται πλέον στην ευρύτερη οικογένεια που αναζητά σύγχρονες και αξιόπιστες λύσεις για όλη την κλίμακα των αναγκών της: φροντίδα παιδιού, εκπαίδευση παιδιού, φροντίδα σπιτιού και φροντίδα ηλικιωμένων.

Για την τελευταία αυτή προσθήκη η ομάδα πίσω από τη Nannuka σημειώνει ότι αποτελούσε από καιρό στοίχημα λόγω των αυξημένων αιτημάτων από τα μέλη της αλλά και χάρη στην προσωπική ευαισθησία των ιδρυτών της απέναντι στο τόσο ευάλωτο και πολύτιμο κομμάτι της ζωής μας, τους ηλικιωμένους.

Tags

Share.

Σχετικά με τον Συγγραφέα

Newsroom

Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.