Νέα χρηματοδότηση 1 εκατ. ευρώ για το Douleutaras.gr

0

Στο πρόσφατο Startup Grind Athens o Founder & CEO του Douleutaras.gr Ανδρέας Γραμμάτης αποκάλυψε ότι έχει ήδη κλείσει νέα χρηματοδότηση, η οποία αναμένεται να ξεπεράσει το 1 εκατομμύριο ευρώ, με την συμμετοχή των υπαρχόντων επενδυτών και πρόκειται να ανακοινωθεί στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Ο δεύτερος γύρος χρηματοδότησης θα χρησιμοποιηθεί κυρίως για την επέκταση της εταιρείας στην Ανατολική Ευρώπη με πρώτο σταθμό, όλα δείχνουν, να είναι η Ρουμανία. Ο douleutaras.gr είναι ένα marketplace επαγγελματιών και τεχνικών για διάφορες εργασίες που θέλουμε να κάνουμε εντός και εκτός σπιτιού. Φυσικά προσφέρεται πλήρη προφίλ του επαγγελματία, αποδοχή προσφορών για την εργασία που ενδιαφερόμαστε και φυσικά υπάρχουν οι αξιολογήσεις της κοινότητας γα κάθε επαγγελματία.

350 χιλιάδες ευρώ για το Douleutaras.gr

Τα έσοδα της υπηρεσίας προέρχονται από την εγγραφή των επαγγελματιών και από τις δουλειές που υλοποιούνται. Ο μηνιαίος τζίρος του douleutaras.gr είναι περίπου 500.000 ευρώ με τα έσοδα για τη πλατφόρμα να είναι το 10% του τζίρου περίπου. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες και οι μικρές εταιρείες σίγουρα έχουν βρει ένα καλό κανάλι πελατών μέσω της πλατφόρμας online.

Νέες Υπηρεσίες στο Douleutaras

O CEO & Founder του Douleutaras ξεκαθάρισε πως δεν είναι στα σχέδια της υπηρεσίας να να εισάγει προτεινόμενα προφίλ επί πληρωμή ενώ ανακοίνωσε όμως ότι σύντομα η εταιρεία θα προσφέρει και υπηρεσίες ασφάλειας για τις εργασίες που προσφέρονται μέσω του Douleutaras.gr ώστε να δώσει ακόμα μεγαλύτερη σιγουριά στους χρήστες που αναζητούν επαγγελματίες μέσω της πλατφόρμας. Τέλος,  οι πληρωμές των εργασιών μέσω της πλατφόρμας και καρτών είναι μέσα στα πλάνα.

Το Forky στο Startup Grind Athens

Η επόμενη εκδήλωση του Startup Grind θα γίνει την  Τρίτη 15 Νοεμβρίου με καλεσμένο τον CEO & Co-Founder του Forky, Μιχάλη Γκόντα.

Tags

Share.

Σχετικά με τον Συγγραφέα

Newsroom

Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.