Σεμινάρια Artwaykenings by Wellenwide στο Impact Hub

0

Σε εργαστήριο καινοτομίας και δημιουργικότητας ανοιχτό στους επιχειρηματίες και τα στελέχη των επιχειρήσεων θα μετατρέπονται οι χώροι του Impact Hub Athens νωρίς το πρωί κάθε δεύτερη Παρασκευή του μήνα για το πρώτο εξάμηνο του 2017, καθώς θα φιλοξενούν το πρόγραμμα σεμιναρίων Artwaykenings by wellenwide.

Σχεδιασμένα για τις επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για τις σύγχρονες τάσεις που θέλουν τις Τέχνες στην καρδιά της επιχειρηματικής δημιουργικότητας, καινοτομίας και ανάπτυξης, τα Artwaykenings by wellenwide θα πραγματοποιούνται 08:00 – 09:00 το πρωί κάθε δεύτερης Παρασκευής του μήνα από εισηγητές που φέρουν τη διττή τεχνογνωσία του επιχειρείν και της τέχνης.

Με εκκίνηση την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017, τα σεμινάρια θα διαρκούν μόλις μία ώρα και θα περιλαμβάνουν εισήγηση για το γιατί οι Τέχνες μπορούν να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις, και πρακτική για το πώς μπορούν να το κάνουν αυτό. Τα σεμινάρια προσφέρονται δωρεάν και είναι ανοιχτά σε εργαζόμενους, στελέχη και επιχειρηματίες. Ο τίτλος του πρώτου σεμιναρίου είναι No Comfort και διαπραγματεύεται το θέμα της αμηχανίας μέσα στο πλήθος με μεθόδους προσέγγισης δανεισμένες από το Θέατρο.

Η Community Manager του Impact Hub Athens, Έλενα Λάμπρου αναφέρει: «Ως θερμοκοιτίδα της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας το θέμα της αναζήτησης νέων εργαλείων για τη βελτίωση και ανάπτυξη των ελληνικών επιχειρήσεων μάς απασχολεί διαρκώς. Για αυτό και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα φιλοξενήσουμε το Artwaykenings by wellenwide, τον κύκλο του πρώτου ανοιχτού διαλόγου για το στρατηγικό ρόλο που μπορεί να παίξουν οι Τέχνες ως επιλογές και λύσεις για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων της ελληνικής αγοράς».

Η παρακολούθηση των σεμιναρίων είναι δωρεάν αλλά απαιτείται εγγραφή εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην ιστοσελίδα του Impact Hub Athens και στο Facebook.

Tags

Share.

Σχετικά με τον Συγγραφέα

Newsroom

Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.