Στις 12-14 Δεκεμβρίου το gi-Cluster Game Jam 2014

0

Οι μέρες για το gi-Cluster Game Jam 2014 (#giClusterGameJam) πλησιάζουν και οι Έλληνες game developers θα μετρήσουν τις δυνάμεις τους σε μια πρόκληση-έκπληξη στις 12, 13 και 14 Δεκεμβρίου στο συνεργατικό χώρο του gi-Cluster στο α2-innohub, στο Μαρούσι.

Το gi-Cluster Game Jam 2014 απευθύνεται σε ερασιτέχνες και επαγγελματίες game developers, καθώς και σε όσους δραστηριοποιούνται ή συμμετέχουν στην ανάπτυξη παιχνιδιών και ψυχαγωγικού λογισμικού. Η δήλωση συμμετοχής γίνεται ηλεκτρονικά μέσα από τη σελίδα http://gamejam.gi-cluster.gr έως την 1η Δεκεμβρίου 2014.

Το gi-Cluster Game Jam 2014 συγχρηματοδοτείται από Εθνικούς πόρους και το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης, μέσω του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς 2007-2013, στο πλαίσιο του έργου «Δημιουργία και Λειτουργία Δομής Διαχείρισης και Ανάπτυξης Συνεργατικού Σχηματισμού Τεχνολογιών Παιγνίων και Δημιουργικού Περιεχομένου» που υλοποιεί το Corallia ως Φορέας Αρωγός του gi-Cluster.

Ο διαγωνισμός υποστηρίζεται συνολικά από το Corallia, φορέα αρωγό του gi-Cluster, που θα παραχωρήσει στους μεγάλους νικητές τη δυνατότητα, εφόσον το επιθυμούν, να ενταχθούν στο πρόγραμμα επιχειρηματικής επιτάχυνσης του gi-Cluster, όπου θα τους παραχωρηθεί γραφειακός χώρος (co-working space), mentoring από διακεκριμένα στελέχη των μελών του gi-Cluster, πρόσβαση σε εκπαιδεύσεις και δυνατότητα άμεσης δικτύωσης με το επιχειρηματικό οικοσύστημα του cluster.

Share.

About Author

Newsroom

Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.

Leave A Reply