Δηλώσεις συμμετοχής στην ελληνική αποστολή για το IoT Solutions World Congress 2017

0

Για δεύτερη συνεχή χρονιά το mi-Cluster, το ελληνικό Silver-Labeled Cluster στον τομέα της Μικροηλεκτρονικής και Διαδικτύου των Πραγμάτων (Internet of Things – ΙοΤ) διοργανώνει σε συνεργασία με τον αρμόδιο εθνικό φορέα Enterprise Greece, την Ελληνική συμμετοχή σε μια από τις μεγαλύτερες διεθνείς εκθέσεις του κλάδου, την ΙΟΤ Solutions World Congress 2017. Η αποστολή πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Corallia, της Ένωσης Ελληνικής Βιομηχανίας Ημιαγωγών (ΕΝΕΒΗ), του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής και Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ) και του Συνδέσμου Εταιριών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδος (ΣΕΚΕΕ).

Η Ελλάδα θα συμμετάσχει με εθνικό περίπτερο στην διεθνή έκθεση που πραγματοποιείται 03-05 Οκτωβρίου 2017 στη Βαρκελώνη και στην  οποία θα παρουσιαστούν τα καινοτόμα προϊόντα και οι εφαρμογές που αναπτύσσονται στη χώρα μας. Οι ελληνικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον κλάδο θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις τεχνολογικές εξελίξεις και να εξερευνήσουν νέα πεδία συνεργασιών. Επιπρόσθετα, οι συμμετέχοντες στην εθνική αποστολή θα λάβουν δωρεάν μέρος στο Brokerage Event που διοργανώνεται στο περιθώριο της έκθεσης, έχοντας την ευκαιρία για διμερείς (Β2Β) συναντήσεις με σημαντικούς παίκτες της αγοράς.

Η έκθεση IΟT Solutions World Congress, αποτελεί μία από τις κορυφαίες εκδηλώσεις στις βιομηχανίες IOT παγκοσμίως. Στο πλαίσιο αυτής, θα παρουσιαστούν φέτος λύσεις Internet of Things για τη βιομηχανία και αναμένεται να συμμετάσχουν περισσότερες από 200 επιχειρήσεις προσελκύοντας χιλιάδες επισκέπτες.

H συμμετοχή του mi-Cluster εντάσσεται στη στρατηγική εξωστρέφειας του cluster και έχει ως στόχο την ευρύτερη προβολή και διεθνοποίηση των μελών του και την ανάδειξή του σε ένα οικοσυστήματος IOT παγκοσμίου κλάσης και μιας υπολογίσιμης δύναμης στο διεθνή χάρτη του κλάδου.

Οι ενδιαφερόμενες εταιρείες μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στη διεθνή έκθεση στη Βαρκελώνη έως την Παρασκευή 08 Σεπτεμβρίου στην κα. Χρύσα Σταυρακάκη,  2106300779, Εmail: mi-Cluster@corallia.org] και στην κα. Στέλλα Γιαννοπούλου, 2103355785, Email: s.giannopoulou@enterprisegreece.gov.gr.

Share.

About Author

Newsroom

Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.

Comments are closed.