13 εκατ. δολ. άντλησε η ActionIQ του Τάσου Αργυρού!

0

Το ποσό των 13 εκατ. δολ. κατάφερε να αντλήσει, σε καινούριο κύκλο χρηματοδότησης, η ActionIQ, μια Startup η οποία βοηθά τα στελέχη Marketing να εμπλακούν με τα Big Data δίχως να υπάρχει η αναγκαιότητα να γράψουν κώδικα. Της διαδικασίας ηγήθηκε η Sequoia Capital.

Η ActionIQ παρέχει Software as a Service (SaaS) για να συνδεθούν με τις πολλαπλές πηγές δεδομένων των επιχειρήσεων, όπως λ.χ. Email, CRM κ.ά. κεντρικοποιώντας τα σε ένα μοναδικό Analytics Dashboard.

O Founder και CEO της ActionIQ, Τάσος Αργυρός.«Απώτερος σκοπός μας είναι να μετατρέψουμε τους marketers σε data-driven marketers οι οποίοι μπορούν να αξιοποιήσουν τα πλεονεκτήματα της εποχής του omnichannel. Ενσωματώνει δε, ένα επίπεδο AI που με τη σειρά του επιτρέπει στους marketers να εστιάζουν στην στρατηγική και τις καμπάνιες, που υποστηρίζονται από το σύνολο των δεδομένων τους», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Έλληνας, ιδρυτής και CEO της ActionIQ, Τάσος Αργυρός.

Tags

Share.

Σχετικά με τον Συγγραφέα

Newsroom

Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.