350 χιλιάδες ευρώ για το Douleutaras.gr

0

H online πλατφόρμα επαγγελματιών απέσπασε χρηματοδότηση 350.000 ευρώ από το επενδυτικό κεφάλαιο PJ Catalyst της Τράπεζας Πειραιώς αλλά και τους επενδυτές Απόστολο Αποστολάκη του Venture Friends και Ιάσωνα Μανολόπουλο.

Το Douleutaras.gr έχει λίγα χρόνια στον «αέρα» αλλά έχει αναπτυχθεί αρκετά γρήγορα αφού έχει δημιουργήσει μια κοινότητα 100 υπηρεσιών και 800 επαγγελματιών, με 11.000 χρήστες – πελάτες και τζίρο εργασιών πάνω από 500 χιλιάδες ευρώ.

Μερικές από τις κατηγορίες επαγγελματιών περιλαμβάνουν ηλεκτρολόγους, υδραυλικούς, ελαιοχρωματιστές, νομικούς, λογιστές, μεταφραστές αλλά και προγραμματιστές, γραφίστες και όλες τις σχετικές, με το internet και τα νέα μέσα, ειδικότητες.

Οι κοινότητες online, και τα marketplaces γενικά, πέρα από την ευκολία εύρεσης και επικοινωνίας μεταξύ πελάτη και επαγγελματία προσφέρουν και υψηλή ποιότητα στις προσφερόμενες υπηρεσίες μια και υπάρχει το στοιχείο της αξιολόγησης από τη κοινότητα. Παράλληλα τα marketplaces εκτός από την ευκολία εύρεσης αξιόπιστων επαγγελματιών μπορεί να δώσει ώθηση στους επαγγελματίες αλλά και τις μικρές εταιρείες επεκτείνοντας με αυτό τρόπο το πελατολόγιο τους.

Η νέα χρηματοδότηση προορίζεται για την επέκταση των κατηγοριών των επαγγελματιών που προσφέρονται στο Douleutaras.gr αλλά και την γεωγραφική επέκταση εντός και εκτός Ελλάδας.

Η ομάδα του Douleutaras.gr _

Tags

Share.

Σχετικά με τον Συγγραφέα

Newsroom

Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.