Χρηματοδότηση 570.000 ευρώ για τη Hotelgenius

0

Η Hotelgenius ανακοινώνει τη λήψη χρηματοδότησης ποσού 570.000 ευρώ από το επενδυτικό ταμείο Elikonos Jeremie SCA – Sicar και άλλους επενδυτές.

Η χρηματοδότηση αυτή θα συνδράμει στην εδραίωση της εταιρείας στην ελληνική αγορά αλλά και σε άλλες επιλεγμένες Ευρωπαϊκές αγορές.

Σημειώνεται ότι η Hotelgenius έχει αναπτύξει ένα λογισμικό το οποίο μπορεί να καλύψει στο 100% τις διαδικτυακές ανάγκες οποιασδήποτε ξενοδοχειακής μονάδας – από ανεξάρτητα καταλύματα μέχρι μεγάλες ξενοδοχειακές αλυσίδες. Ειδικότερα, πρόκειται για ένα λογισμικό σε μορφή cloud, το οποίο αποτελείται από τρία βασικά συστήματα: κατασκευή ιστοσελίδας, μηχανή κρατήσεων και εφαρμογή για κινητά. Τα συστήματα αυτά επιτρέπουν στους ξενοδόχους να «χτίσουν» μέσα σε λίγες ώρες μια δυνατή διαδικτυακή ταυτότητα και να διαχειριστούν όλα τα κανάλια πωλήσεων και επικοινωνίας από ένα σημείο.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Θεόδωρος Θεοδωρόπουλος δήλωσε σχετικά: «Έχοντας στελεχώσει την εταιρείας μας με μία εξαιρετική ομάδα επαγγελματιών πετύχαμε σημαντική ανάπτυξη σε μικρό χρονικό διάστημα. Καταφέραμε να κλείσουμε 100 νέα συμβόλαια στην Ελλάδα μέσα σε διάστημα 6 μηνών».

Ο Product Director και συνιδρυτής της εταιρείας, Σπύρος Λοΐσιος, δήλωσε, από την δική του πλευρά ότι: «Από την πρώτη κιόλας έκδοση του προϊόντος μας, δώσαμε στην αγορά ένα σταθερό και αξιόπιστο εργαλείο. Με την υποστήριξη των επενδυτών μας, είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε σε σημαντικές αναβαθμίσεις και σε διασυνδέσεις με στρατηγικούς συνεργάτες στην τουριστική βιομηχανία, έτσι ώστε να βελτιώνουμε συνεχώς τα εργαλεία μας και να προσφέρουμε το πιο ολοκληρωμένο προϊόν».

 

Tags

Share.

Σχετικά με τον Συγγραφέα

Newsroom

Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.