Νέος γύρος χρηματοδότησης ύψους 1,2 εκατ. ευρώ στην blueground από τη VentureFriends

0

Επένδυση ύψους 1.200.000 ευρώ εξασφάλισε η blueground από τη VentureFriends.

Η blueground ιδρύθηκε το 2013 με αντικείμενο την προώθηση, διαχείριση και διαμόρφωση οικιστικών ακινήτων με την υποστήριξη της τεχνολογίας. Η blueground διαχειρίζεται περισσότερα από 350 ακίνητα στην Ελλάδα και στην Κωνσταντινούπολη.

Η blueground αναλαμβάνει όλες τις απαιτούμενες εργασίες και την υποστήριξη των ιδιοκτητών ακινήτων όπως για παράδειγμα προώθηση με αγγελίες, καθαρισμό, επικοινωνία με πελάτες, διαμορφώσεις χώρων κ.α. Με αυτό τον τρόπο οι ιδιοκτήτες αυξάνουν τα καθαρά τους έσοδα από 30% έως 50% και εξοικονομούν χρόνο. Παράλληλα όσοι αναζητούν κατάλυμα μέσω της blueground για κατοικία, αναψυχή ή για διαμονή στο πλαίσιο επαγγελματικού ταξιδιού απολαμβάνουν καταλύματα υψηλών προδιαγραφών και εγγυημένης ποιότητας.

Ο συνιδρυτής της blueground, Αλέξανδρος Χατζηελευθερίου δηλώνει: «Με την επένδυση από το VentureFriends, η blueground θα ενισχύσει τη παρουσία της σε Ελλάδα και Τουρκία, θα επεκταθεί στο Ντουμπάι και θα αναπτύξει περαιτέρω την τεχνολογία της».

Ο σύμβουλος του VentureFriends Απόστολος Αποστολάκης δηλώνει: «Είμαστε ενθουσιασμένοι με την ανάπτυξη της εταιρείας στην Ελλάδα και την εμπιστοσύνη που δείχνουν οι ιδιοκτήτες ακινήτων στην blueground. Παράλληλα πιστεύουμε ακόμη περισσότερο στην προοπτική  της εταιρείας μετά το επιτυχημένο άνοιγμα στην αγορά της Τουρκίας και την αναμενόμενη επέκταση στο Ντουμπάι».

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η blueground συμμετέχει στο πρόγραμμα στήριξης της καινοτόμου και εξωστρεφούς επιχειρηματικότητας NBG Business Seeds της Εθνικής Τράπεζας.

Αλέξανδρος Χατζηελευθερίου: «Η blueground αλλάζει τον τρόπο αξιοποίησης των οικιστικών ακινήτων»

 

Tags

Share.

Σχετικά με τον Συγγραφέα

Newsroom

Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.