Ανάπτυξη και νέα χρηματοδότηση για το Instashop

0

To Instashop είναι μια υπηρεσία αγοράς και αποστολής προϊόντων supermarket στο σπίτι προσφέροντας όλη την υποδομή στα τοπικά supermarket να πραγματοποιήσουν πωλήσεις μέσω Internet και μέσω Smartphone και τους καταναλωτές να κάνουν τα ψώνια τους μέσω App.

Το Instashop ιδρύθηκε και λειτουργεί στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και εξυπηρετεί συγκεκριμένες περιοχές οι οποίες εμπλουτίζονται συνεχώς από τον Γιάννη Τσιώρη (δεξιά στη κεντρική φωτογραφία) και την Ιωάννα Αγγελιδάκη.

Λειτουργεί από τον Ιούνιο του 2015 και πριν ένα έτος πήρε χρηματοδότηση 750.000 ευρώ από την Venture Friends και την Jabbar Internet Group. Αν και αρχικά κάλυπτε μια μικρή περιοχή γύρω από τη μαρίνα του Dubai σήμερα καλύπτει 70 περιοχές αλλά και το Αbu Dhabi ενώ εμπλουτίζονται και οι υπηρεσίες του με αυτές της καθαριότητας κατόπιν ζήτησης.

Η εταιρεία δίνει μεγάλη έμφαση στην εξυπηρέτηση του πελάτη ο οποίος λαμβάνει την παραγγελία του εντός μισής ώρας και θα πρέπει να τη λάβει σωστά, κάτι που όπως λένε οι founders απαιτεί συνεχή και έντονη προσπάθεια.

Το Instashop δέχθηκε πρόσφατα νέα χρηματοδότηση από τον μεγάλο e-retailer Souq.com ο οποίος δραστηριοποιείται στη Μέση Ανατολή χωρίς να έχει ανακοινωθεί το ύψος της επένδυσης αλλά και η αποτίμηση της εταιρείας.

Η νέα χρηματοδότηση θα χρησιμοποιηθεί για την ανάπτυξη της υπηρεσίας σε νέες περιοχές αλλά και χώρες.

Tags

Share.

Σχετικά με τον Συγγραφέα

Newsroom

Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.