Τα μυστικά της cloud βάσης δεδομένων του Netflix στο Found.ation

0

Την ερχόμενη Δευτέρα, 24 Ιουλίου 2017, 17.00  – 19.00, θα πραγματοποιηθεί στο Found.ation, στο πλαίσιο της σειράς εκδηλώσεων PRO, μια τεχνική παρουσίαση για το Dynomite, τη δικτυακή υποδομή της βάσης δεδομένων του Netflix, από τον μηχανικό, και στέλεχος της Netflix, Ιωάννη Παπαπαναγιώτου.

Το Dynomite αναπτύχθηκε από τη Netflix, είναι πλέον Open Source, και είναι μια από τις πιο ισχυρές, ευέλικτες και εύχρηστες δικτυακές υποδομές βάσεων δεδομένων.

Ο Ιωάννης Παπαπαναγιώτου είναι Senior Distributed Systems Engineer στο Netflix έχει διπλό PhD στο τομέα του Computer Engineering and Operations και είναι καθηγητής στο Purdue University.

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στη παρουσίαση εδώ.

Tags

Share.

Σχετικά με τον Συγγραφέα

Newsroom

Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.