Το e-table.gr επεκτείνεται στην Κύπρο

0

Το e-table.gr, η ολοκληρωμένη πλατφόρμα για δωρεάν ηλεκτρονικές κρατήσεις σε εστιατόρια στην Ελλάδα, επεκτείνει τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες της στην Κύπρο. Με 65 συνεργαζόμενα εστιατόρια σήμερα σε Λευκωσία, Λεμεσό και Λάρνακα και με στόχο τα 250 μέχρι τέλους του έτους.

etable cyprus screenshot_1200
Οι χρήστες της υπηρεσίας είτε μέσω της ιστοσελίδας www.e-tablecyprus.com.cy είτε μέσω των αντίστοιχων εφαρμογών για iPhone και Android κινητά, αποκτούν τη δυνατότητα να ανακαλύπτουν νέα εστιατόρια και να πραγματοποιούν δωρεάν την κράτησή τους οποιαδήποτε μέρα, όλο το 24ωρο, με άμεση επιβεβαίωση της κράτησης χωρίς τηλεφωνική επικοινωνία, εξασφαλίζοντας παράλληλα αποκλειστικά προνόμια και προσφορές.

Το e-table.gr που λειτουργεί στην Ελλάδα από το 2014 αριθμώντας σήμερα περίπου 1500 συμβεβλημένα εστιατόρια στις μεγαλύτερες πόλεις και έχοντας εξυπηρετήσει πάνω από 300.000 πελάτες.

Tags

Share.

Σχετικά με τον Συγγραφέα

Newsroom

Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.