Το ελληνικό Stikey από το Kickstarter στα Public

0

To Stikey είναι το πρώτο project από την Ελλάδα, στην κατηγορία του product design, που χρηματοδοτήθηκε επιτυχώς στο kickstarter το 2015, συγκεντρώνοντας το 120% του στόχου των 12.000 λίρες σε 30 ημέρες! Το Stikey έχει σχεδιαστεί στη Ελλάδα, κατασκευάζεται και συναρμολογείται εξολοκλήρου στην Ελλάδα σε συνεργασία με άλλες 8 Ελληνικές εταιρίες!

Το Stikey είναι μια ολοκληρωμένη λύση στήριξης για οποιοδήποτε μοντέλο και μέγεθος smartphone το οποίο παρέχει στήριξη είτε σε «on the go» συνθήκες, με το Stikey Stand, είτε σε σταθερά σημεία όπως στο αυτοκίνητο, στο γραφείο, στην κουζίνα, κλπ., με το Stikey Mount. Παράλληλα, το Stikey Stand βρίσκεται συνέχεια δίπλα μας σαν μπρελόκ για τα κλειδιά, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για την τακτοποίηση των καλωδίων όπως τα ακουστικά ή ο φορτιστής. Έτσι, αντί να έχουμε 2 ή 3 διαφορετικά αξεσουάρ, με το Stikey έχουμε ένα προϊόν για όλες τις χρήσεις. 

Στο Kickstarter η ελληνική startup DCubed για το «Stikey»

Τα καταστήματα Public ανακοίνωσαν τη συνεργασία με την dcubed design μέσω της οποίας θα διαθέσουν κατά αποκλειστικότητα το Stikey.

Stickey1

Ο Commercial Manager για Accessories & Gadgets των Public, κ. Γιάννης Παρασχόπουλος, αναφερόμενος σε αυτή τη νέα συνεργασία, δήλωσε: «Είναι αλήθεια ότι εμείς στα Public έχουμε μία αδυναμία στην τεχνολογία, γι΄ αυτό και αναζητούμε συνεχώς πρωτοποριακές και διαφορετικές λύσεις που θα προσφέρουν στους καταναλωτές μας μία μοναδική και πρωτότυπη εμπειρία. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι γι΄ αυτή τη συνεργασία, όχι μόνον γιατί μέσα από τα καταστήματα Public θα διαθέτουμε ένα τόσο ποιοτικό και μοναδικού design προϊόν αλλά και γιατί στηρίζουμε με αυτόν τον τρόπο μία ελληνική προσπάθεια, αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά ότι είμαστε δίπλα στις ελληνικές πρωτοβουλίες και πιστεύουμε στην ελληνική επιχειρηματικότητα.»

Ο κ. Ηλίας Καλογερόπουλος και ο κ. Μελέτης Μιχελακάκης απο την dcubed design δήλωσαν χαρακτηριστικά: «Αποφασίσαμε να επιστέψουμε από την Αγγλία και να ξεκινήσουμε στην Ελλάδα το γραφείο dcubed design studio, ένα product design studio με στόχο τη δημιουργία ενός ελληνικού brand αξεσουάρ προϊόντων τεχνολογίας. Βασικές αρχές μας είναι η καινοτομία, η σχεδιαστική αξία, η υψηλή ποιότητα και η αξιοποίηση μονάδων παραγωγής που βρίσκονται στη χώρα μας. Το Stikey είναι το πρώτο προϊόν που προχωράει σε μαζική παραγωγή και διάθεση. Ευχαριστούμε τα Public που πίστεψαν στο όραμά μας και μας στηρίζουν με αυτή τη συνεργασία, η οποία θα μας βοηθήσει να συνεχίσουμε την προσπάθεια αυτή και να υλοποιήσουμε και τις επόμενες ιδέες μας.»

Tags

Share.

Σχετικά με τον Συγγραφέα

Newsroom

Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.