Άνοιξαν οι αιτήσεις για τα Global Startup Awards

0

«Άνοιξαν» οι αιτήσεις για τα Global Startup Awards, τον ανεξάρτητο διαγωνισμό startups, στο δίκτυο του οποίου φέτος εντάσσονται συνολικά 64 χώρες σε Ευρώπη, Ασία και Αφρική.

Φέτος ο διαγωνισμός απευθύνεται για πρώτη φορά στη Νότια Ευρώπη (και στην Ελλάδα) και στην Ευρασία, ενώ για τρίτη χρονιά θα συμμετάσχουν startups από την Κεντρική Ευρώπη και την Σκανδιναβία.

Στα Global Startup Awards μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή startups που βρίσκονται σε διάφορα επίπεδα ωριμότητας, επενδυτές, προγράμματα επιτάχυνσης, ιδρυτές, εταιρείες ανάπτυξης λογισμικού και άλλοι.

Οι εθνικοί φιναλίστ σε κάθε συμμετέχουσα χώρα θα διαγωνιστούν πρώτα σε εθνικό και μετά σε περιφερειακό επίπεδο και οι περιφερειακοί νικητές θα ανακοινωθούν σε τελικούς που θα διοργανωθούν σε κάθε περιοχή. Στο τέλος κάθε δευτέρου έτους διοργανώνεται μια συγκέντρωση στην οποία οι νικητές των κορυφαίων κατηγοριών «τοποθετούνται» ο ένας εναντίον του άλλου, προκειμένου να αναδειχθεί ο «καλύτερος» όλων των περιφερειών.

Η διαδικασία επιλογής είναι πλήρως διαφανής και η συμμετοχή στον διαγωνισμό είναι εντελώς δωρεάν.  Εκτός από το να δηλώσει συμμετοχή, όποιος επιθυμεί έχει τη δυνατότητα να προτείνει κάποιον για μια (ή περισσότερες) κατηγορίες από αυτές που είναι διαθέσιμες σε κάθε περιφέρεια.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ.

Share.

About Author

Newsroom

Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.

Comments are closed.