Άνοιξαν οι αιτήσεις για το πρόγραμμα acceleration RG Challenge19

0

To Relοad Greece ανακοίνωσε την έναρξη των αιτήσεων συμμετοχής στο εντατικό πρόγραμμα επιτάχυνσης RG Challenge19, οι οποίες θα παραμείνουν ανοικτές μέχρι τις 2 Απριλίου 2019.

Το πρόγραμμα των 11 ημερών θα επιλέξει 15 ομάδες οι οποίες θα μεταβούν στο Λονδίνο για μια εντατική εκπαίδευση σε όλους τους τομείς που αφορούν την ολοκλήρωση της επιχειρηματικής ιδέας και της παρουσίασή της μπροστά σε επενδυτές με στόχο την χρηματοδότηση seed.

Απευθύνεται σε ομάδες έως 3 άτομα με MVP, με τις πωλήσεις να μην είναι αναγκαίες, αλλά προφανώς θα μετρήσουν στην επιλογή. Οι τομείς ενδιαφέροντος είναι ο τουρισμός, η αγροτική παραγωγή, η ναυτιλία, τα χρηματοοικονομικά, η υγεία και η εκπαίδευση με έμφαση τα Big Data, την Εικονική Πραγματικότητα και την AI.

Θα πρέπει να υπάρχει σύνδεση με την Ελλάδα: έδρα στην Ελλάδα, παραγωγή ή άνοιγμα γραφείο στην Ελλάδα ενώ για κάθε ομάδα που θα επιλεγεί θα υπάρχει ένα κόστος 250 λιρών για κάθε ομάδα. Το Reload Greece θα αναλάβει την φιλοξενία των ομάδων κατά τη διάρκεια του προγράμματος στο Λονδίνο.

Περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις εδώ.

Share.

About Author

Newsroom

Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.

Comments are closed.