Έναρξη της ψηφοφορίας για τον διαγωνισμό ιδεών της Easystarter

0

Ο διαγωνισμός ιδεών προς υλοποίηση της πλατφόρμας crowdfunding Easystarter τράβηξε το ενδιαφέρον των υποψηφίων Startuppers με ρεκόρ συμμετοχών. 25 ιδέες ξεχώρισαν από τις οποίες τρεις θα κερδίσουν το έπαθλο των 1.000 ευρώ μετά από ψηφοφορία.

Η επιλογή των ιδεών θα γίνει μετά από ανοικτή ψηφοφορία από το κοινό στην ειδική σελίδα που έχει δημιουργηθεί στο Facebook και μπορείτε να τη βρείτε εδώ.

Οι ιδέες προέρχονται από διάφορους τομείς και αντικείμενα και περιλαμβάνουν υπηρεσίες αλλά και προϊόντα υψηλής τεχνολογίας αλλά και κοινωνικές επιχειρήσεις.

Η Easystarter προσφέρει τη δυνατότητα σε όλους όσοι έχουν μια ιδέα να την κάνουν πράξη μέσω της πλατφόρμας Crowdfunding που έχει δημιουργήσει, με το κοινό να συμμετέχει χρηματικά στο κάθε project και να παίρνει κάποια ανταποδοτικά οφέλη ή και το ίδιο το προϊόν.

 

Share.

About Author

Newsroom

Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.

Comments are closed.