«Έρχεται» το τρίτο session του Scale Up Greece με τη Workable

0

Μετά από δύο επιτυχημένες εκδηλώσεις «αφιερωμένες» στις εταιρείες Epignosis και Insurance Market, η Starttech Ventures διοργανώνει το τρίτο Scale Up Greece, με τη Workable να βρίσκεται αυτή τη φορά στο «επίκεντρο».

Το τρίτο session «έρχεται» στις 28 Αυγούστου, 19:00 – 21:00 στα κεντρικά της Workable στην Αθήνα και είναι ανοιχτό σε όλους τους startuppers σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκονται, ακόμα σε αυτούς που είναι σε διαδικασία brainstorming.

Στόχος της εκδήλωσης και εν γένει του Scale Up Greece είναι η ανταλλαγή γνώσεων, γιατί σύμφωνα με την Starttech Ventures, μπορεί οι startups να έχουν διαφορετικά προϊόντα, στόχους και επιχειρηματικά μοντέλα, έχουν όμως πολλά κοινά προβλήματα και προκλήσεις να αντιμετωπίσουν.

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή για το event, εδώ.

Share.

About Author

Newsroom

Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.

Comments are closed.