Έχετε Revolut Business; Έχετε και τρεις μήνες χώρο γραφείου στη WeWork

0

Η Revolut ανακοίνωσε νέα συνεργασία με την εταιρεία παροχής κοινόχρηστων χώρων εργασίας WeWork. Η νέα αυτή συνεργασία προσφέρει στους πελάτες του Business πακέτου της Revolut, (Revolut for Business), 3 μήνες δωρεάν χώρο σε ένα WeWork χώρο της επιλογής τους.

Η υπηρεσία Revolut for Business έχει μέχρι σήμερα πάνω από 80.000 εγγεγραμμένες επιχειρήσεις, από ελεύθερους επαγγελματίες έως εταιρείες FTSE. Μία από τις πολλές επιχειρήσεις που επωφελούνται από τη συνεργασία του Revolut με την WeWork είναι η ONLOAN, μια νέα startup στην ταχέως αναπτυσσόμενη αγορά ενοικιαζόμενων ενδυμάτων.

Ο Tamsin Chislett, συνιδρυτής του ONLOAN, εξηγεί: «Ήμουν ήδη μεγάλος θαυμαστής του “Revolut for Business”. Ως νέα επιχείρηση, μας βοήθησαν να εξοικονομήσουμε χρόνο και χρήμα . Η συνεργασία της Revolut με την WeWork παρείχε στην ομάδα μας μια ιδανική βάση για την εξέλιξη του ONLOAN. Οι εγκαταστάσεις είναι απίστευτες και το περιβάλλον ιδανικό για τη δικτύωση με άλλους επιχειρηματίες. Περιττό να αναφέρω τον πάρα πολύ καλό καφέ!»

O Jamie Devlin, Head of Business Development της Revolut , δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που μέσα από αυτή τη συναρπαστική συνεργασία με τη WeWork, οι επιχειρήσεις αλλά και οι ελεύθεροι επαγγελματίες που χρησιμοποιούν Revolut for Business είναι σε θέση να εξελιχθούν και να αναπτυχθούν μεσα σε ένα όμορφο χώρο εργασίας της WeWork , εξοικονομώντας έτσι πολύ χρόνο και χρήματα«.

Share.

About Author

Newsroom

Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.

Comments are closed.