«Ανοικτό κάλεσμα» σε FinTech Startups να συμμετάσχουν στο Visa Everywhere Initiative 2018!

0

Στην επέκταση του Visa Everywhere Initiative (VEI) 2018, δομώντας ένα ακόμη πιο δυναμικό πρόγραμμα, νέες συμμετέχουσες χώρες, καθώς επίσης και ένα ενισχυμένο επίπεδο υποστήριξης για τους συμμετέχοντες, προχώρησε η Visa.

Σημειώνεται πως φέτος, το FinTech βρίσκεται στο επίκεντρο του προγράμματος, γεγονός που αναμένεται να αντιμετωπιστεί εκ μέρους των Startups που θα λάβουν χώρα και οι οποίοι θα τους ζητηθεί να αναφέρουν τις μεγαλύτερες προκλήσεις που αντιμετωπίζει το επιχειρηματικό περιβάλλον σήμερα, όπως λ.χ. την επέκταση της πρόσβασης σε ψηφιακές πληρωμές στις χώρες της Λατινικής Αμερικής, τα διασυνοριακά ταξίδια τουριστών στην Ασία, την υιοθέτηση «ανοικτών» τραπεζικών λύσεων στην Ευρώπη κ.ο.κ.

Προκειμένου δε, να επιβραβεύσει όσους από τους συμμετέχοντες ξεχωρίσουν και διακριθούν, η Visa αναμένεται να προσφέρει χρηματικά βραβεία, πρόσβαση σε προϊόντα και υπηρεσίες της μέσω εξειδικευμένων APIs στο Visa Developer Platform, καθοδήγηση από έμπειρους μέντορες, καθώς επίσης υποστήριξη εκ μέρους της Visa και εν γένει έκθεση σε καίριους παράγοντες και «παίκτες» του ευρύτερου FinTech περιβάλλοντος, κατά μήκος μιας σειράς τομέων, όπως λ.χ. των τραπεζών, του εμπορίου και των Δημόσιων υπηρεσιών.

Share.

About Author

Newsroom

Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.

Comments are closed.