Αύριο η νέα «συνάντηση» της IBM με την ελληνική startup σκηνή

0

Σε συνεργασία με την ομάδα του Startupper, η IBM συναντά φέτος για δεύτερη φορά την ελληνική startup σκηνή, ύστερα από την πρώτη ιδιαίτερα επιτυχημένη εκδήλωση που διοργάνωσε.

Βρείτε εδώ το σχετικό event στη σελίδα του Startupper στο Facebook

Η ηγέτιδα εταιρεία στο χώρο της τεχνολογίας έχει αναγνωρίσει τη σημαντική ανάπτυξη που έχει γνωρίσει το οικοσύστημα καινοτομίας στη χώρα, και μέσα από αυτή την εκδήλωση φιλοδοξεί να σταθεί αρωγός και έμπρακτος υποστηρικτής του.

Η φετινή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου (16.00 – 19.00), στον πολυχώρο THE HUB EVENTS (Αλκμήνης 5, Κ. Πετράλωνα), και σε αυτή θα παρουσιαστούν τα προγράμματα IBM Global Entrepreneur Program, The Softlayer Catalyst Program και IBM Analytics Starter Program, ενώ οι συμμετέχοντες developers και τεχνολογικές εταιρείες θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν πώς θα μπορέσουν να αποκτήσουν πρόσβαση σε enterprise πελάτες, σε business mentors, σε επιχειρηματικές υπηρεσίες αλλά και εξειδικευμένους τεχνικούς μαζί με ένα μεγάλο χαρτοφυλάκιο τεχνολογιών ΙΒΜ, που θα τους βοηθήσουν να υλοποιήσουν και να κλιμακώσουν την ανάπτυξη της επιχείρησής τους.

Μπείτε εδώ στη σχετική σελίδα του event

Moosend_Logo_Επιπλέον οι συμμετέχοντες developers και τεχνολογικές εταιρείες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την εμπειρία της ελληνικής startup, Moosend.

Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν, ωστόσο για την είσοδό τους σε αυτή οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει τη σχετική φόρμα συμμετοχής.

Το πρόγραμμα

Αναλυτικά, η ατζέντα της εκδήλωσης έχει ως εξής:
16.00: Προσέλευση
16.30: Χαιρετισμός
16.45: Enabling your idea in the cloud : Find out about the IBM Bluemix™ platform
17.15: See how to design, secure publish and manage your APIs on the Cloud

17.45: Coffee break

18.00: Demo: Hands-On Infrastructure services with Softlayer
18.15: We want to team with you : IBM Startup Programs
18.25: Startup Story
18.45: What’ s next – Interesting new acquisitions and services
18.55: Cocktail & Network

Η «startup συμβολή» της IBM

Σε διεθνές επίπεδο, η IBM αναγνωρίζοντας έγκαιρα την αξία που δημιουργούν οι startup εταιρείες, έχει δημιουργήσει συγκεκριμένα προγράμματα και πρωτοβουλίες για την παροχή υποστηρικτικών υπηρεσιών, την τεχνική εκπαίδευση και τη δωρεάν πρόσβαση σε υποδομές και λογισμικό στις νέες εταιρείες και στους developers.

Η καινοτομία και η προστιθέμενη αξία που δημιουργούν οι startup εταιρείες στην εξέλιξη της τεχνολογίας έχει αναγνωριστεί από την IBM, η οποία συνεργάζεται με εκατοντάδες startups παγκοσμίως για την ανάπτυξη νέων προϊόντων που ενισχύουν το χαρτοφυλάκιο και την πελατειακή βάση της εταιρείας.

Share.

About Author

Newsroom

Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.

Comments are closed.