Διάκριση για το BlueGrowth στη μεγάλη εκδήλωση για ΜμΕ της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

0

Στο πλαίσιο της εβδομάδας για τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις στην Ευρώπη πραγματοποιήθηκε στο Gratz της Αυστρίας η μεγάλη εκδήλωση SME Assembly 2018 όπου και ανακηρύχθηκαν οι νικητές των European Enterprise Promotion Awards.

Η πρωτοβουλία των εκδηλώσεων αυτών ανήκει στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή και έχει στόχο να υποστηρίξει, να δικτυώσει τις ΜμΕ της Ευρώπης μέσα στην Ενιαία Αγορά ενώ παράλληλα δημιουργείται το νομικό και ρυθμιστικό πλαίσιο για να διευκολυνθούν οι εταιρείες και να αρθούν τα όποια εμπόδια πρόσβασης στις αγορές των κρατών.

Στην ετήσια εκδήλωση SME Assembly τρέχουν και τα European Enterprise Promotion Awards. Από το 2006 έχουν συγκεντρώσει πάνω από 2.800 αιτήσεις απ’  όλη την Ευρώπη με τον στόχο τους να είναι η αναγνώριση όλων όσοι προωθούν την επιχειρηματικότητα και τις μικρές επιχειρήσεις σε τοπικό, γεωγραφικό αλλά και εθνικό επίπεδο.

Το BlueGrowth κέρδισε το βραβείο στην κατηγορία «Προώθηση της επιχειρηματικότητας» για τις προσπάθειες που προωθούν την επιχειρηματική αντίληψη, ιδιαίτερα σε νέους ανθρώπους και γυναίκες στην γαλάζια οικονομία. Το βραβείο παρέλαβε ο Πέτρος Κόκκαλης.

Tα υπόλοιπα βραβεία περιλαμβάνουν:

  • Επένδυση στις επιχειρηματικές δεξιότητες.
  • Βελτίωση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος.
  • Yυποστήριξη στη διεθνοποίηση της επιχείρησης.
  • Υποστήριξη της ανάπτυξης των πράσινων αγορών και της αποδοτικής χρήσης των πόρων.
  • Υπεύθυνη και συνολική επιχειρηματικότητα.

Share.

About Author

Newsroom

Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.

Comments are closed.