Διαγωνισμός Ennovation: Ανακήρυξη νικητών και Workshop υποστήριξης των Startups

0

Ο διαγωνισμός επιχειρηματικότητας Ennovation διοργανώνεται για δέκατη χρονιά από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθήνας αλλά και από 18 πανεπιστήμια σε Ελλάδα και Κύπρο.

Έχει δυο βασικές «ροές» ομάδων, την επιχειρηματική η οποία εστιάζει σε καινοτόμες ιδέες που στοχεύουν μια συγκεκριμένη αγορά και την ερευνητική, η οποία απευθύνεται σε ερευνητές και ομάδες με στόχο να βγάλουν στην αγορά το προϊόν της έρευνας τους.

Στον φετινό διαγωνισμό συμμετείχαν 100 ομάδες από 41 Πανεπιστήμια από Ελλάδα και το εξωτερικό και στον τελικό του διαγωνισμού προκρίθηκαν 15 ομάδες, 8 από το Entrepreneurship Stream και 7 από το Research Stream.

Η παρουσίαση των ομάδων θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017 με ώρα έναρξης 9:30 πμ. ενώ στις 13 Δεκεμβρίου στις 3 μμ. θα ακολουθήσει Workshop με θέμα “Βέλτιστες Πρακτικές Μεταφοράς Τεχνολογίας και Στήριξης Νέων Επιχειρηματικών Ομάδων”.

Το αναλυτικό πρόγραμμα θα το βρείτε εδώ, ενώ εγγραφές για την εκδήλωση μπορούν να γίνουν εδώ.

Share.

About Author

Newsroom

Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.

Comments are closed.