Διαγωνισμός Smart Cities Challenge από τη Philips Lighting

0

Αν η Startup σας έχει αντικείμενο τη βελτίωση των πόλεων με χρήση τεχνολογιών IoT, ΑΙ, αισθητήρων, με έμφαση την εξοικονόμηση ενέργειας, τότε το Smart Cities Challenge της Philips Lighting θα σας ενδιαφέρει.

Το αντικείμενο του διαγωνισμού ίσως να το μαντέψατε από την εταιρεία που πήρε τη σχετική πρωτοβουλία και αφορά την βελτίωση της ζωής στις πόλεις με έξυπνη χρήση των δικτύων φωτισμού.

Οι πέντε ομάδες που θα επιλεγούν θα κάνουν το απαραίτητο Pitch μπροστά σε στελέχη της Philips αλλά και των Cisco, Icade, Credit Agricole κ.α. τον ερχόμενο Σεπτέμβριο στο Παρίσι, με την νικήτρια ομάδα να κερδίζει μια καμπάνια marketing αξίας 20.000 ευρώ η οποία θα τρέξει μαζί με την Philips!

Αιτήσεις μπορούν να γίνουν εδώ μέχρι τις 10 Ιουνίου.

Share.

About Author

Newsroom

Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.

Comments are closed.