Διαγωνισμός Start Tel Aviv 2016 – The Pitching Event

0

Η Πρεσβεία του Ισραήλ στην Αθήνα και οι Industry DisruptorsGame Changers (IDGC) διοργανώνουν την εκδήλωση Start Tel Aviv 2016The Pitching Event για την ανάδειξη του νικητή του διαγωνισμού Start Tel Aviv, η οποία θα λάβει χώρα την Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016 και ώρα 18.00 στο Impact Hub Athens.

Φέτος η Ελληνική Κοινότητα των Startuppers ανταποκρίθηκε πολύ θερμά στον διαγωνισμό με 75 συμμετοχές, εκπροσωπώντας ποικίλους τομείς όπως είναι η πληροφορική/ ΙCT, η υγεία, η αγροτική τεχνολογία, το περιβάλλον κλπ.

Επτά φιναλίστ με τις καλύτερες ιδέες, όπως έχουν προκύψει μετά την αξιολόγηση όλων των προτάσεων, θα διαγωνιστούν ζωντανά μπροστά σε κοινό και ομάδα Ισραηλινών και Ελλήνων κριτών για την ανάδειξη του νικητή που θα ταξιδέψει στο Ισραήλ για να συμμετάσχει στο DLD Tel Aviv Innovation Festival (25-29 Σεπτεμβρίου 2016), το μεγαλύτερο φεστιβάλ καινοτομίας της χώρας το οποίο αποτελεί πόλο έλξης για νεοφυείς επιχειρήσεις, επενδυτικά κεφάλαια και πολυεθνικές από το Ισραήλ αλλά και απ’ όλον τον κόσμο.

Για τον νικητή θα σχεδιαστεί συγκεκριμένο πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει παρακολούθηση εργαστηρίων (workshops) και ομιλιών καθώς και μια σειρά συναντήσεων με εκπροσώπους του ισραηλινού οικοσυστήματος.

Στην εκδήλωση χαιρετισμό θα απευθύνουν η Πρέσβυς του Ισραήλ στην Ελλάδα κυρία Ιρίτ Μπεν-Άμπα και ο συνιδρυτής των Industry Disruptors –Game Changers (ID-GC) κ. Μιχάλης Στάγκος, ενώ έχουν προσκληθεί και θα συμμετάσχουν στην κριτική επιτροπή του διαγωνισμού οι ακόλουθοι διακεκριμένοι κριτές από το Ισραήλ και την Ελλάδα:

Δρ. Dan Marom, Πρόεδρος «Irrational Innovations» Ισραηλινός ειδικός στο FinTech και το Crowdfunding

K. Peter Οικονομίδης – Ιδιοκτήτης και Ιδρυτής της Felix BNI

Κ. Φώτης Δραγανίδης, Διευθυντής Τεχνολογίας της Microsoft Ηellas

Κα Δανάη Μπεζαντάκου Διευθύνουσα Σύμβουλος, Navigator Shipping Consultants Ltd.

Κ. Μιχάλης Στάγκος, Συνιδρυτής Industry Disruptors –Game Changers (ID-GC)

Share.

About Author

Newsroom

Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.

Comments are closed.