Διαθέσιμα στο Kickstarter τα «αρχαιοελληνικά» ρολόγια της Igemon

0

Η εταιρία Igemon δημιούργησε ένα ρολόι με αρχαία ελληνική αρίθμηση «με στόχο έχει να κάνει αυτόν που το φοράει ξεχωριστό».

Το όνομα της εταιρείας προέρχεται από την αρχαία ελληνική λέξη «Ηγεμών» και σημαίνει αυτός που πρωτεύει και αποτελεί παράδειγμα για τους άλλους. Αυτός είναι ο συμβολισμός που κρύβεται πίσω από τις δημιουργίες της εταιρείας και επιθυμία της είναι να φέρει τις αξίες της αρχαίας Ελλάδας στον σύγχρονο καταναλωτή.

Όραμα της εταιρίας Igemon είναι η δημιουργία διάφορων συλλογών, εμπνευσμένων από την μυθολογία και τον πολιτισμό της αρχαίας Ελλάδας. Πρόκειται για μια καινούρια εταιρεία που ως στόχο έχει την εδραίωσή της στον χώρο των ρολογιών χειρός.

Η προβολή της πρώτης συλλογής, Igemon Classic Collection, έγινε στις 09-07-2019. Έχει ξεκινήσει με προαγορές, μέσω της πλατφόρμας του Kickstarter,που θα διαρκέσουν 30 ημέρες. Μετά την περίοδο των τριάντα ημερών ολόκληρη η συλλογή θα είναι διαθέσιμη στο καταναλωτικό κοινό, στο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας Igemon.

Share.

About Author

Newsroom

Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.

Comments are closed.