Διεθνή επέκταση σχεδιάζει η γαλλική Spendesk μετά από νέα χρηματοδότηση

0

Η Spendesk, η γαλλική πλατφόρμα διαχείρισης δαπανών που απευθύνεται σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, ανακοίνωσε την προηγούμενη εβδομάδα ότι σήκωσε 35 εκατ. ευρώ σε ένα γύρο χρηματοδότησης Series B, από την Index Ventures.

Η επένδυση – η οποία ανεβάζει τη συνολική χρηματοδότηση της εταιρείας στα 45 εκατ. ευρώ- θα βοηθήσει την Spendesk να αναπτύξει περαιτέρω το προϊόν της και να επιταχύνει την διεθνή επέκτασή της, με το άνοιγμα νέων γραφείων σε Λονδίνο και Βερολίνο.

Η πλατφόρμα της Spendesk συνδυάζει εικονικές και φυσικές μεθόδους πληρωμής με αυτόματη λήψη αποδείξεων, ανάλυση δαπανών σε πραγματικό χρόνο και διαχείριση τιμολογίων.

Ο Rodolphe Ardant, CEO και ιδρυτής της Spendesk δήλωσε σχετικά: «Θέλουμε να κάνουμε τις δαπάνες στις επιχειρήσεις τόσο εύκολες όσο και στην ιδιωτική ζωή. Έχουμε ήδη δει τον τομέα των ιδιωτικών πληρωμών να «διαταράζεται» από νέους παίκτες όπως η Revolut και η N26, αλλά οι περισσότερες επιχειρήσεις εξακολουθούν να διαχειρίζονται τις δαπάνες τους όπως το 1995 […] Είμαστε εδώ για να το αλλάξουμε αυτό».

«Βλέπουμε αύξηση 300% χρόνο με το χρόνο στα ετήσια έσοδα μας στο Ηνωμένο Βασίλειο, μια αύξηση που θέλουμε να ενισχύσουμε περαιτέρω με τοπική παρουσία», συμπλήρωσε.«Έχουμε φτάσει από τους 20 στους 120 υπαλλήλους σε λιγότερο από 12 μήνες και υπερδιπλασιάσαμε την πελατειακή μας βάση, με 1.500 επιχειρήσεις σε όλη την Ευρώπη. Αυτή η χρηματοδότηση θα μας βοηθήσει να κλιμακώσουμε ταχύτερα και να επιτύχουμε την αποστολή μας να βοηθήσουμε τις επιχειρήσεις παντού να ξοδεύουν πιο έξυπνα».

Share.

About Author

Newsroom

Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.

Comments are closed.