Δυνατότητα pre-order για τα Samsung Galaxy Note 10 & 10+ δίνει η Wind

0

Τη δυνατότητα να αποκτήσουν με επιπλέον όφελος 100 ευρώ τα νέα smartphones Samsung Galaxy Note 10 & 10+, δίνει η WIND σε όσους προχωρήσουν σε προ-παραγγελία από σήμερα έως και τις 22 Αυγούστου.

Τα νέα μοντέλα Galaxy Note 10 Διατίθενται σε τρία χρώματα (Glow, Black, Pink) με βελτιωμένο χώρο αποθήκευσης 256GB, στα 999 ευρώ. Τα Galaxy Note 10+ με χωρητικότητες 256GB και 512GB θα είναι διαθέσιμα με τιμές 1.149 ευρώ και 1.249 ευρώ αντίστοιχα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους σε οποιοδήποτε κατάστημα της WIND πανελλαδικά ή ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας την φόρμα παραγγελίας. Επιπλέον, όσοι προβούν σε προ-παραγγελία μπορούν να ανταλλάξουν το παλιό τους smartphone και να αποκτήσουν τα Galaxy Note 10 & 10+ με επιπλέον όφελος 100 ευρώ.

Share.

About Author

Newsroom

Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.

Comments are closed.