Δωρεάν εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση πάνω στην επιχειρηματικότητα

0

Στο πλαίσιο του έργου «StartUp-Academy – Developing International Innovation Acceleration and Supporting Environment for potential young Startuppers» αναπτύχθηκε μία σειρά δωρεάν διαδικτυακών μαθημάτων που ως στόχο έχει να βοηθήσει νέους άνεργους ηλικίας 18 έως 35 ετών ώστε να αναπτύξουν βασικές επιχειρηματικές δεξιότητες και ικανότητες.

Το μάθημα αυτό αποτελείται από τα εξής κεφάλαια:

  1. Τεχνικές επικοινωνίας και βελτίωση των ικανοτήτων αγγλικής γλώσσας
  2. Λογιστική και οικονομική διαχείριση
  3. Διοίκηση επιχειρήσεων
  4. Πωλήσεις και μάρκετινγκ
  5. Βασικές οικονομικές έννοιες
  6. ΤΠΕ και ψηφιακά εργαλεία για επιχειρηματικούς σκοπούς (γραφείο της Microsoft, έγγραφα Google, doodle, Prezi, τηλεδιασκέψεις κ.λπ.)
  7. Ανάλυση της αγοράς – συνθήκες της αγοράς, κατάσταση της τεχνολογίας και ανάλυση ανταγωνιστών

Για να αποκτήσετε πρόσβαση και να ολοκληρώσετε το διαδικτυακό μάθημα, θα χρειαστεί να κάνετε εγγραφή (register) ακολουθώντας το παρακάτω link:

 http://athena.entre.gr/en/courses/startup-academy-training-on-entrepreneurial-skills

Μετά την ολοκλήρωση του μαθήματος, θα χορηγηθεί σχετικό πιστοποιητικό το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήστε στο βιογραφικό σας.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνιση χρειαστείτε, μπορείτε να επικοινωνείτε στο 2410 626943 με την κα. Παπαϊωάννου Ευαγγελία (09:00 – 17:00) ή στο [email protected] .

Share.

About Author

Newsroom

Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.

Comments are closed.