Είσαι η καλύτερη Startup στη γαλάζια οικονομία; Πάρε μέρος στο μεγαλύτερο marine challenge competition!

0

To BlueGrowth ανακοινώνει την διοργάνωση του διαγωνισμού BlueGrowth Piraeus, ο οποίος για πέμπτη συνεχή χρονιά έχει στόχο να αναδείξει καινοτόμες ιδέες για προϊόντα και υπηρεσίες σχετικά με την θαλάσσια οικονομία. Ο διαγωνισμός διοργανώνεται από την πρωτοβουλία του BlueGrowth υπό τη αιγίδα του Δήμου Πειραιά σε συνεργασία με την «Aephoria».

Η διοργάνωση χαιρετίζει την υποβολή αιτήσεων οι οποίες βρίσκονται τόσο στο στάδιο της αρχικής καινοτόμας ιδέας όσο και στη φάση του scaleup σχετικά με τη θαλάσσια οικονομία. Το call for entry άνοιξε και θα παραμείνει ανοικτό μέχρι και τον Οκτώβριο!

Βασικός στόχος του BlueGrowth competition είναι να μην δοθεί απλά μία ευκαιρία παρουσίασης των ιδεών των ομάδων αλλά να δοθεί το έναυσμα για τη μετεξέλιξη της αρχικής ιδέας σε μια ολοκληρωμένη επιχειρηματική πρόταση μέσω μια συνεχούς διαδικασίας επώασης. Η ομάδα του BlueGrowth, μαζί με την Αειφόρια και τη «δεξαμενή» Μεντόρων θα υποστηρίξουν τις ομάδες πλήρως σε οποιαδήποτε ανάγκη ή πρόκληση παρουσιαστεί.

Η διαδικασία ψηφοφορίας θα αναδείξει τις πιο δημοφιλείς ιδέες. Οι νικητές θα κερδίσουν πρόσβαση σε υπηρεσίες, πρόσβαση σε ένα ισχυρό δίκτυο ανθρώπων της μπλε οικονομίας ,ευκαιρίες διεθνούς δικτύωσης σε συνεργασία με κορυφαίους οργανισμούς και φορείς, πρόσβαση στους χώρους εργασίας και στην υποστήριξη της Αειφορίας και του BlueGrowth.

Η πρωτοποριακή αυτή διαδικασία έχει καθιερώσει πλέον τον Πειραιά σε πρωτεύουσα της θαλάσσιας καινοτομίας και δημιουργεί μια «δεξαμενή σκέψης» για καινοτόμες πρωτοβουλίες νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή απήχηση.
Για περισσότερες πληροφορίες και υποβολή αιτήσεων μπείτε στο bluegrowth.gr

Share.

About Author

Newsroom

Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.

Comments are closed.