Εκπαίδευση προγραμματισμού για νέους και ανέργους με δυνατότητα άμεσης πρόσληψης

0

Στο πλαίσιο του Alliance For Digital Employability διοργανώθηκε από την HePIS και CEPIS το πρώτο Coding Bootcamp τον περασμένο Ιανουάριο με 30 άνεργους νέους να εκπαιδεύονται στον προγραμματισμό και να απορροφώνται όλοι  άμεσα από 20 μεγάλες επιχειρήσεις με καλούς μισθούς.

Το δεύτερο Coding Bootcamp ξεκινάει τον Απρίλιο με την επίβλεψη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και με τους ίδιους διοργανωτές για 50 θέσεις. Οι ενδιαφερόμενοι θα λάβουν εκπαίδευση στις γλώσσες Java και C#/.NET για 500 ώρες / 14 εβδομάδες, θα πιστοποιηθούν για τις γνώσεις τους και θα προσληφθούν άμεσα από τις συνεργαζόμενες εταιρείες. 

Το εκπαιδευτικό υπόβαθρο των αιτούντων δεν απαιτεί γνώσεις προγραμματισμού μια και η επιλογή γίνεται με διάφορα κριτήρια. Υπάρχει κόστος 1.000 ευρώ για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα το οποίο μπορεί να καλυφθεί με υποτροφία σε ειδικές περιπτώσεις.

Οι αιτήσεις γίνονται εδώ μέχρι τις 3 Απριλίου 2017 και απαιτεί τη δημιουργία πλήρους προφίλ στο LinkedIn.

Share.

About Author

Newsroom

Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.

Comments are closed.