Εξαγορά-επένδυση της VivaWallet στην INDEV

0

Στην εξαγορά ποσοστού της εταιρείας ανάπτυξης λογισμικού INDEV, που ιδρύθηκε το 2012 και αποσκοπεί στην παροχή καινοτόμων ΙΤ λύσεων και υπηρεσιών που διακρίνονται από υψηλή χρηστικότητα και αισθητική, προχώρησε προ ημερών η VivaWallet.

Η συγκεκριμένη κίνηση αναμένεται να ενισχύσει την παραγωγική δυναμική της τελευταίας, ενώ την ίδια στιγμή υποστηρίζει τις ανάγκες των πελατών της με δυνατότητες «full-stack» λογισμικού ανοικτού κώδικα.

Τέτοιες, που εξυπηρετεί η ομάδα προγραμματιστών της INDEV, η οποία και έχει αναλάβει την υλοποίηση σημαντικών έργων ανάπτυξης λογισμικού και ηλεκτρονικών υπηρεσιών που αφορούν σε κορυφαίες επιχειρήσεις οι οποίες δραστηριοποιούνται στον εν γένει τραπεζικό, τεχνολογικό, και φαρμακευτικό κλάδο.

Απώτερος σκοπός της συνέργειας μεταξύ των δύο πλευρών είναι ό σχεδιασμός και η ανάπτυξη πρωτοποριακών ηλεκτρονικών προϊόντων και υπηρεσιών, υψηλής αισθητικής και χρηστικότητας, που με τη σειρά τους θα δίνουν ξεχωριστή βαρύτητα στον τομέα της ασφάλειας.

Share.

About Author

Newsroom

Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.

Comments are closed.