Επέκταση της Nelios στο εξωτερικό

0

Με δύο νέες συνεργασίες σε Ισπανία και Κύπρο εμπλουτίζει η Nelios το χαρτοφυλάκιο των συνεργασιών της.

Η Nelios δραστηριοποιείται στην αγορά του digital marketing αποκλειστικά για ξενοδοχεία και τουριστικές επιχειρήσεις και επεκτείνει το portfolio της στο εξωτερικό με δύο νέες προσθήκες.
Πρόκειται για το υπό κατασκευή 5άστερο Royal River στα Κανάρια Νησιά -συγκεκριμένα στην Τενερίφη- καθώς και τον όμιλο Constantinou Bros Hotels στην Κύπρο.

“Η εξειδικευμένη τεχνογνωσία που έχουμε αποκτήσει στα δέκα χρόνια λειτουργίας της εταιρείας μας, σε συνδυασμό με τις τεχνολογίες αιχμής που υιοθετούμε, μας καθιστά ικανούς να ανταποκριθούμε στο έπακρο σε μια τόσο απαιτητική και προηγμένη τουριστικά αγορά, όπως αυτή της Ισπανίας” αναφέρει χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Σερίφης, CEO της Nelios.

Share.

About Author

Newsroom

Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.

Comments are closed.