Ευρωεκλογές: Δεν ξέρετε τι να ψηφίσετε; Κάντε το τεστ

0

Ενόψει των επερχόμενων Ευρωεκλογών, την Κυριακή 26 Μαΐου, αναδύεται το κρίσιμο ζήτημα της επιλογής κόμματος και υποψηφίων. Η ψήφος, ειδικά για την Ευρωβουλή, αποτελεί μια πολυσύνθετη -και συνεπώς δύσκολη- απόφαση, βασισμένη σε πολιτικές, οικονομικές και κοινωνικές παραμέτρους.

Αν, λοιπόν, δεν έχετε καταλήξει ακόμα στο τι θα ψηφίσετε ή δεν γνωρίζετε ποιος φορέας σας εκφράζει, μπορείτε να απαντήσετε τις παρακάτω 22 ερωτήσεις και να δείτε ποια παράταξη “ταιριάζει” στις απόψεις σας: https://euandi2019.eu/survey/default/EN

Συμπληρωματικά, η διαΝΕΟσις δημοσιεύει μια «ανακεφαλαίωση» της έρευνας και των συμπερασμάτων της σχετικά με Ευρωπαϊκά θέματα. Το κείμενο εστιάζει σε όλα τα κρίσιμα ζητήματα που διακυβεύονται στις Ευρωεκλογές και απαντά σε πολλά από τα ερωτήματα που μπορεί να έχει ένας Έλληνας και Ευρωπαίος πολίτης πριν από την κάλπη.

Share.

About Author

Newsroom

Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.

Comments are closed.