Ευρωπαϊκό Meetup για τον Τουρισμό στην Αθήνα

0

Την ερχόμενη Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017 πραγματοποιείται στην Εκάλη το Ευρωπαϊκό Meetup για τον τουρισμό με θέμα: Η πλουτοπαραγωγική βιομηχανία της Ελληνικής οικονομίας / How to live your Myth in Greece?

Μέσα από τις ομιλίες και παρουσιάσεις ειδικών και επαγγελματιών του χώρου αλλά και με συζήτηση με το κοινό θα αναπτυχθούν όλα τα σημαντικά ζητήματα αλλά και οι τρόποι αναβάθμισης των υπηρεσιών τουρισμού στην Ελλάδα.

Ποια είναι η επόμενη μέρα για το success story του ελληνικού τουρισμού;
Νέες τάσεις στο διεθνές τουριστικό προϊόν: Χρειάζονται κανόνες και πλαίσιο για μια υγιή και βιώσιμη μορφή;
Πλατφόρμες ενοικίασης καταλυμάτων: Αθέμιτος ανταγωνισμός ή «εκδημοκρατισμός του τουρισμού»;
Είναι μερικά από τα θέματα – ερωτήματα που θα αναλυθούν στην εκδήλωση.

Το Ευρωπαϊκό Μeet Up πραγματοποιείται στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου «Rooms to VET» για την Αναβάθμιση των δεξιοτήτων και την Επαγγελματοποίηση των υπηρεσιών ιδιωτικών τουριστικών καταλυμάτων και διοργανώνεται από τη Μίλητο Συμβουλευτική Α.Ε. με χορηγό το Ίδρυμα Γ. & Α. Μαμιδάκη.

Η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ, κατόπιν εγγραφής που μπορεί να γίνει ΕΔΩ.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες. Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Share.

About Author

Newsroom

Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.

Comments are closed.