Η δημιουργική κοινότητα της Αθήνας εδρεύει στο «Ρομάντσο»

0

Τη δυνατότητα να αποκτήσουν το δικό τους γραφείο σε έναν πρωτοποριακό και καινοτόμο χώρο, στο κέντρο της Αθήνας, όλοι οι startuppers δίνει το «Ρομάντσο».

Εγκατεστημένη στα παλιά γραφεία του ομώνυμου περιοδικού-θρύλου των προηγούμενων δεκαετιών, το «Ρομάντσο» είναι η μοναδική δομή που έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για δημιουργούς και τους εντάσσει στην πιο δημιουργική κοινότητα της Αθήνας.

Οι νέοι επιχειρηματίες έχουν τη δυνατότητα να μοιραστούν ένα studio μαζί με κάποιον άλλο επαγγελματία ή να έχουν αποκλειστικό γραφείο.

Οι χώροι είναι άνετοι, με design και πλήρως εξοπλισμένοι. Κάθε studio έχει αυτόνομη θέρμανση και ψύξη, φύλαξη, καθαριότητα, γραμματειακή υποστήριξη, σταθερή τηλεφωνία και το πιο γρήγορο internet της πόλης (οπτική ίνα με δυνατότητα 100 mbps upload και 100 mbps download).

Με κόστος που ξεκινά μόλις από 100 ευρώ, παρέχονται επίσης meeting room, φωτογραφικό στούντιο και εκθεσιακός χώρος, ενώ τα γραφεία είναι ανοιχτά επτά ημέρες την εβδομάδα, 24 ώρες το 24ωρο.

romantzo_foolish_702x336

Share.

About Author

Newsroom

Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.

Comments are closed.