Η Ολλανδική Fixico εξασφάλισε χρηματοδότηση ύψους 7 εκατ. ευρώ

0

Η Fixico, ολλανδική πλατφόρμα επισκευής αυτοκινήτων, εξασφάλισε χρηματοδότηση ύψους 7 εκατ. ευρώ από την Autotech Ventures, με συμμετοχή των παλαιότερων επενδυτών Laurens Groenendijk και Orange Growth Capital. Αυτός ο γύρος ανεβάζει το συνολικό κεφάλαιο της Fixico στα 14,3 εκατ. ευρώ.

Η Startup αυτή τη στιγμή δραστηριοποιείται στην Ολλανδία, το Βέλγιο, τη Γερμανία και τη Νότια Αφρική και συνεργάζεται με περισσότερα από 2.000 συνεργεία επισκευών. Η Fixico ξεκίνησε το 2014 ως ένα marketplace μεταξύ καταναλωτών και καταστημάτων και εξελίχθηκε σε μια end-to-end πλατφόρμα που συνεργάζεται με τους ιδιοκτήτες οχημάτων και τους ασφαλιστές.

«Προσφέρουμε έναν καινοτόμο και πλήρως ψηφιακό τρόπο αντιμετώπισης των επισκευών των αυτοκινήτων», δήλωσε ο Derk Roodhuyzen de Vries, Διευθύνων Σύμβουλος της Fixico. «Οι ιδιοκτήτες και οι ασφαλιστικές εταιρείες χρησιμοποιούν την πλατφόρμα μας ως έναν έξυπνο μηχανισμό προσφοράς/ ζήτησης, για να μειώσουν το κόστος και τον χρόνο επισκευής και να λάβουν πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο».

Share.

Comments are closed.