Η πλατφόρμα διακόσμησης εσωτερικών χώρων Clippings σηκώνει 15,4 εκατ. δολ.

0

Η Clippings με έδρα στο Λονδίνο, μια πλατφόρμα διακόσμησης εσωτερικών χώρων, έκλεισε τον B’ γύρο χρηματοδότησης 15,4 εκατομμυρίων δολ., με την επένδυση να προέρχεται από την Advance Venture Partners (AVP) με έδρα τη Νέα Υόρκη.

Η Clippings βοηθά τους σχεδιαστές να δημιουργούν πιο όμορφους χώρους και να διαχειρίζονται έργα εσωτερικού σχεδιασμού. Η πλατφόρμα επιτρέπει στους σχεδιαστές να ξοδεύουν λιγότερο χρόνο στη διαχείριση των έργων, όπως η παρακολούθηση των παραγγελιών υλικών και των αποδείξεων, ώστε να μπορούν να αφιερώνουν περισσότερο χρόνο στον δημιουργικό σχεδιασμό.

Μέσω της Clippings, οι σχεδιαστές μπορούν να έχουν πρόσβαση σε περισσότερα από 6,5 εκατομμύρια προϊόντα, να συνεργάζονται με τα μέλη της ομάδας, να δημιουργούν χρονοδιαγράμματα και προδιαγραφές, να παρακολουθούν την πρόοδο του έργου και να ενοποιούν αιτήσεις παραγγελιών, παραγγελίες, τιμολόγια και χρονοδιαγράμματα σε συνδυασμό  με την παράδοση και την εγκατάσταση.

Στόχος της εταιρείας, «είναι να εκσυγχρονίσει μια ανθεκτική αλλά πολύπλοκη βιομηχανία, μεγιστοποιώντας τη δημιουργικότητα ενώ παράλληλα ελαχιστοποιεί τον χρόνο διαχείρισης», δήλωσε ο Adel Zakout, συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος.

Share.

About Author

Newsroom

Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.

Comments are closed.