Η πρώτη μεγάλη συνεργασία της Openichnos με την Kiriacoulis Mediterranean

0

Συνεργασία με την ηγέτιδα εταιρεία ενοικίασης σκαφών αναψυχής Kiriacoulis Mediterranean υπέγραψε η Startup από τη Κρήτη Openichnos.

Η συμφωνία αυτή αφορά την διάθεση και εγκατάσταση στο στόλο της Kiriacoulis Mediterranean συσκευών εντοπισμού θέσης της Openichnos (Yacht GPS Trackers) για την διαχείριση των σκαφών αναψυχής που η Kiriacoulis Mediterranean διαθέτει και διαχειρίζεται.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πρώτη σεζόν για την Startup, η έδρα της οποίας βρίσκεται στο Ηράκλειο της Κρήτης, κινήθηκε εντός των πλαισίων που η ομάδα της Openichnos έχει θέσει και αποτελεί το καλύτερο εχέγγυο για τη συνέχεια και τα νέα project που θα ακολουθήσουν, τόσο εντός, όσο και εκτός Ελλάδας.

«Το DNA του Ομίλου Kiriacoulis Mediterranean μας οδήγησε εύκολα στη συμφωνία-συνεργασία με την Startup εταιρεία  Openichnos, που το τελευταίο διάστημα έχει καταφέρει να ξεχωρίσει μεταξύ των Startup εταιρειών που δραστηριοποιούνται στον ευρύτερο κλάδο του τουρισμού. Η τεχνολογίας αιχμής, 100% ελληνική, που συνοδεύει τις συσκευές  Openichnos αποτέλεσαν το ισχυρότερο χαρτί για τη συμφωνία αυτή» ανέφερε σχετικά ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Kiriacoulis Mediterranean, Θεοφάνης Κυριακούλης.

«Η φετινή τουριστική σεζόν ολοκληρώνεται για την Openichnos με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, καθώς ήρθαμε σε στρατηγική συμφωνία με μια από τις πλέον γνωστές, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό, εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της ενοικίασης σκαφών αναψυχής. Στόχος μας είναι η ενίσχυση της συνεργασίας αυτής και στην επόμενη τουριστική σεζόν αποτελώντας το εφαλτήριο νέων συνεργασιών», ανέφερε από τη δική του πλευρά ο διευθύνων σύμβουλος της  Openichnos, Γιώργος Κούτρας.

Share.

About Author

Newsroom

Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.

Comments are closed.