Η «ρουμανική» Knotch «σήκωσε» 20 εκατ. δολ. σε β’ κύκλο χρηματοδότησης

0

Η πλατφόρμα ψηφιακής ευφυΐας Knotch, την οποία και έχει ιδρύσει η Ρουμάνα Anda Gânscă στη Νέα Υόρκη, κατάφερε να αντλήσει 20 εκατομμύρια δολάρια σε δεύτερο κύκλο χρηματοδότησης, της οποίας ηγήθηκε η New Enterprise Associates (NEA).

Με το προαναφερθέν ποσό, μέχρι σήμερα η Knotch έχει “σηκώσει” συνολικά 34 εκατ. δολ.. Θα πρέπει να σημειωθεί πως η Startup εταιρεία βοηθά brands να μετρήσουν και να βελτιστοποιήσουν το ψηφιακό τους περιεχόμενο. Και αυτό, στηριζόμενη σε μια σειρά από metrics, όπως λ.χ. δεδομένα που αφορούν στην συμπεριφορά και την εν γένει «ταυτότητα» του κοινού, συμπεριφορικά στοιχεία feedback, τον βαθμό engagement τους, conversion metrics κ.ο.κ.

Μάλιστα, στους πελάτες της Knotch συγκαταλέγονται – μεταξύ άλλων- οι: JPMorgan Chase, AT&T, Ford, Calvin Klein κ.ά.

Με τα νέα κεφάλαια που άντλησε, η εταιρεία σκοπεύει να ενισχύσει περαιτέρω την προϊοντική της προσφορά, ενδυναμώνοντας ταυτόχρονα την παρουσία της κατά μήκος των ΗΠΑ, αλλά και εγκαινιάζοντας την παγκόσμια της επέκταση.

Share.

About Author

Newsroom

Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.

Comments are closed.