Η τελική εκδήλωση του MeDiLab Open Innovation Actions σήμερα στη Ξάνθη

0

Η τελική εκδήλωση της δράσης MeDiLab Open Innovation Actions θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη 17 Απριλίου 2019 και ώρα 5μ.μ. στο Ξενοδοχείο Elisso, στην Ξάνθη.

Η δράση αποτελεί μια πρωτοβουλία του Τμήματος Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης, Δ.Π.Θ. και του Εργαστηρίου Μηχανολογικού Σχεδιασμού “Medilab©” προκειμένου να υποστηρίξει, την ανάπτυξη καινοτόμου επιχειρηματικής κουλτούρας στους νέους ανθρώπους, στους νέους επιστήμονες, αλλά και στους υφιστάμενους επιχειρηματίες με έμφαση στο σχεδιασμό νέων προϊόντων και υπηρεσιών η οποία επιτυγχάνεται μέσω της δικτύωσης και της εξωστρέφειας.

Η δράση «MeDiLab OPEN INNOVATION ACTIONS» υποστηρίζεται από την Αμερικανική Πρεσβεία στην Ελλάδα και το Xanthi TechLab και υλοποιήθηκε από το Εργαστήριο Μηχανολογικού Σχεδιασμού, Medilab©, του Τμήματος. Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης, της Πολυτεχνικής Σχολής Δ.Π.Θ., Ξάνθη.

Share.

About Author

Newsroom

Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.

Comments are closed.