Η American Express εξαγόρασε το «E-table» της Ιαπωνίας

0

H τρίτη αμερικανική εταιρεία καρτών, επιχειρηματικών ταξιδιών και διασκέδασης, American Express, εξαγόρασε την ιαπωνική Startup Pocket Concierge, χωρίς να έχει ανακοινωθεί το ποσό.

Η Pocket Concierge ιδρύθηκε το 2015 και προσφέρει κρατήσεις σε εστιατόρια, υψηλής γαστρονομίας κυρίως, στην Ιαπωνία με πλούσιες πληροφορίες για αυτά, όπως την διακόσμηση, αν είναι φιλικά προς τα παιδιά κ.α.

Στην Startup έχουν επενδύσει οι 500 Startups Ιαπωνίας και η εταιρεία ενοικίασης διαθέσιμων χώρων σε επιχειρήσεις Spacee πρόσφατα είχε συνάψει συμβόλαια συνεργασίας τόσο με την American Express όσο και με την ιαπωνική εταιρεία καρτών JCB.

Share.

About Author

Newsroom

Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.

Comments are closed.