Η Apple εξαγόρασε την Ιταλική Startup αυτοματισμού πληρωμών Stamplay

0

Η Apple εξαγόρασε την ιταλική Startup Stamplay, η οποία έχει αναπτύξει μια πλατφόρμα ανάπτυξης και αυτοματοποίησης back-end εφαρμογών πληρωμών βασισμένη σε API, σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα Il Sole 24 Ore.

Το άρθρο υποστηρίζει ότι η Apple πλήρωσε περίπου πέντε εκατομμύρια ευρώ για την εταιρεία.

Αν και δεν υπάρχει προς το παρόν επίσημη ανακοίνωση από κάποια πλευρά, ωστόσο όλα τα σημάδια δείχνουν ότι έχει συμβεί η εξαγορά μια και έχουν αφαιρεθεί οι περισσότερες πληροφορίες από τον δικτυακό τόπο της εταιρείας, όπως συμβαίνει με τις εξαγορές της Apple.

H Stamplay περιγράφει η ίδια τον εαυτό της ως μια πλατφόρμα αυτοματισμού ροής εργασίας «χαμηλού κώδικα», παρέχοντας στους οργανισμούς τη δυνατότητα να  επιταχύνουν τις εργασίες τους  ενσωματώνοντας δεδομένα και επιχειρηματικές εφαρμογές που χρησιμοποιούνται καθημερινά με έμφαση τις πληρωμές.

Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες, οι δυο founders είναι πλέον στελέχη της Apple και θα δουλέψουν στο τμήμα του Apple Pay.

Share.

About Author

Newsroom

Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.

Comments are closed.