Η ATOM «στήνει» πλατφόρμες ενοικίασης ηλεκτρικών πατινιών σε 20 ημέρες!

0

Η ATOM είναι μια startup από την Λετονία, η οποία λάνσαρε το 2019, την πρώτη πλατφόρμα ενοικίασης ηλεκτρικών πατινιών στην Ρίγα. Τώρα, η εταιρεία δίνει, σε όποιον επιθυμεί και έχει τον δικό του στόλο από πατίνια, τη δυνατότητα να φτιάξει την δική του υπηρεσία, οπουδήποτε στον κόσμο, με το δικό του brand.

Συγκεκριμένα, η ATOM αναλαμβάνει να «στήσει» εξ’ ολοκλήρου (εκτός από την παροχή του στόλου με τα πατίνια) πλατφόρμες ενοικίασης πατινιών, μέσα σε 20 ημέρες. Με τον τρόπο αυτό, ο ενδιαφερόμενος αποκτά τη δική του ολοκληρωμένη υπηρεσία – εταιρεία, γλιτώνοντας υπέρογκα ποσά σε IT και άλλα τεχνικά διαδικαστικά με τη μορφή White-Label.

«Ήμασταν η πρώτη πλατφόρμα ενοικίασης ηλεκτρονικών σκούτερ στη Ρίγα τον Απρίλιο του 2019. Χιλιάδες χρήστες δοκίμασαν την πλατφόρμα και καταβάλλουμε μεγάλη προσπάθεια για να την καταστήσουμε τέλεια. […] Τώρα όλοι όσοι ενδιαφέρονται να δημιουργήσουν τη δική τους πλατφόρμα μπορούν να το κάνουν εύκολα σε οποιαδήποτε χώρα του κόσμου», εξηγεί ο Arturs Burnins, CEO της ATOM.

Η εταιρεία έχει ήδη αρχίσει να συνεργάζεται με πολλούς πελάτες και αναπτύσσει εξατομικευμένες πλατφόρμες ενοικίασης οχημάτων. Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον «έρχεται» από τη Μέση Ανατολή και την Ευρώπη, όπου η ομάδα ATOM προσπαθεί να προσαρμόσει την πλατφόρμα σύμφωνα με τους τοπικούς κανονισμούς, ενώ υποστηρίζεται και η Ελλάδα.

Η λύση που προσφέρει η ATOM είναι πλήρως εξατομικευμένη και περιλαμβάνει μια mobile εφαρμογή για τους χρήστες, λειτουργική σε iOS και Android, και μια πλατφόρμα διαχείρισης οχημάτων, διαδρομών και μετρήσεων. Η εφαρμογή έχει την επιλογή «δωρεάν βόλτας» η οποία είναι προαιρετική και μπορεί να απενεργοποιηθεί καθώς και πολλές επιλογές όσον αφορά την εγγραφή του χρήστη: Ταυτότητα, δίπλωμα οδήγησης ή άλλα επίσημα έγγραφα. Επιπλέον, διαθέτει αρκετούς τρόπους πληρωμής, όπως wallet, πληρωμή ανά βόλτα και συνδρομή.

Η ATOM παρέχει επίσης στους πελάτες τηλεματική λύση. Με αυτήν, θα μπορούν να ελέγχουν ταχύτητα, απόσταση, φώτα ή ακόμα και να ενεργοποιούν / απενεργοποιούν την μηχανή εξ αποστάσεως. Επιπλέον, ο ιδιοκτήτης της πλατφόρμας θα μπορεί να δει την ακριβή τοποθεσία των οχημάτων και το ιστορικό των διαδρομών. Τέλος, η εταιρεία έχει αναπτύξει μια ολοκληρωμένη λύση για την προστασία από κλοπή ή παράνομη κίνηση.

Share.

About Author

Newsroom

Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.

Comments are closed.