Η Beat στο Google Maps!

0

Όσοι χρησιμοποιείτε Google Maps και ειδικά φωνητική ή όχι πλοήγηση και καθοδήγηση στην Αθήνα θα έχετε διαπιστώσει ότι μαζί με τις επιλογές για αυτοκίνητο, μέσα μεταφοράς και πεζοπορία υπάρχει και το εικονίδιο των ταξί.

Η Google συνεργάζεται με τοπικούς φορείς υπηρεσιών ταξί και ειδικά με την Uber, όπου σχεδόν αυτή δραστηριοποιείται. Στην Αθήνα πλέον εκτός από την Uber υπάρχει και η Beat στις επιλογές για να καλέσετε ταξί και να πάτε στο μέρος που θέλετε. Και στις δυο περιπτώσεις εμφανίζεται μάλιστα και η εκτίμηση κόστους της διαδρομής.

Εφόσον επιλέξετε την Beat, εμφανίζεται η επιλογή στο κάτω μέρος για να ανοίξει η εφαρμογή, που πρέπει να είναι ήδη εγκατεστημένη στο Smartphone σας.
Μόλις ανοίξει η εφαρμογή της Beat εμφανίζεται η διαδρομή που είχατε εισάγει στο Google Maps και προχωράτε στη κλήση ταξί.

Εκτός από την Ελλάδα η επιλογή Beat θα εμφανιστεί τόσο στο Περού όσο και στη Χιλή, τις δυο χώρες που δραστηριοποιείται η Beat.

Share.

About Author

Γιώργος Κουρκουτάς

Τα τελευταία 20 χρόνια γράφει για Mobile Tech, PC Tech και Business Tech σε περιοδικά και online. Αν θα έπρεπε να ξεχωρίσει δυο έντυπα που έχει δουλέψει αυτά θα ήταν το Pixel και το RAM. Αν θα έπρεπε να διαλέξει υπολογιστή αυτοί θα ήταν η Amiga και το Raspberry Pi. Αν θα έπρεπε να διαλέξει την τεχνολογία που θα επιφέρει τo μεγαλύτερο "αναστάτωμα" αυτή θα είναι το Blockchain.

Comments are closed.