Η BMW i Ventures επένδυσε στην Tekion

0

Στην Tekion, έναν τεχνολογικό πάροχο που αναπτύσσει και προσφέρει μια εξαιρετικά σύγχρονη πλατφόρμα cloud που διατίθεται στον εν γένει τομέα της λιανικής της αυτοκινητοβιομηχανίας, επένδυσε η BMW i Ventures.

Η Telkion, που ιδρύθηκε το 2016, παρέχει μια πλατφόρμα ψηφιακής εμπειρίας εξυπηρέτησης (digital Service Experience – dSE), την μοναδική του είδους της end-to-end ψηφιακή τεχνολογία [που απευθύνεται τόσο στους τελικούς χρήστες-πελάτες όσο και στο προσωπικό των διασυνδεδεμένων εμπόρων της BMW.

Μέσω της dSE οι τελευταίοι επιχειρούν να συνδέσουν ολόκληρη την εμπειρία service, από τον προγραμματισμό του ραντεβού μέχρι την διαδικασία της πληρωμής και κάθε άλλο ενδιάμεσο στάδιο! Μάλιστα, μέσω του dSE, οι έμποροι και αντιπρόσωποι της BMW έχουν την δυνατότητα να διασφαλίσουν μια εξαιρετικά προσωποποιημένη όσο και ενιαία εμπειρία προς τους τελικούς χρήστες-πελάτες.

Από την πλευρά της, η Tekion αναμένεται να αξιοποιήσει τα κεφάλαια που θα επενδύσει η BMW i Ventures προκειμένου να επεκτείνει περαιτέρω την υποστήριξη των τομέων πωλήσεων και εξυπηρέτησης πελατών, ενώ ταυτόχρονα θα συνεχίσει να κινείται με ταχείς ρυθμούς αναφορικά με την προϊοντική καινοτομία.

Share.

About Author

Newsroom

Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.

Comments are closed.