Η BMW i Ventures επενδύει στην Urgent.ly

0

Να επενδύσει στην Urgent.ly, η οποία και αποτελεί κορυφαία πλατφόρμα mobility και οδικής βοήθειας σε παγκόσμιο επίπεδο, επέλεξε η BMW I Ventures, το Venture Capital Fund της Γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας.

Θα πρέπει να υπογραμμιστεί πως η Urgent.ly παρέχει ταχύτατες, με ασφάλεια και πλέον εξελιγμένες υπηρεσίες οδικής βοήθειας, καθώς επίσης και αντίστοιχης λογικής προϊόντα και τεχνολογίες, οι οποίες με την σειρά τους συνδυάζουν παραγωγικά τις locationbased υπηρεσίες, τα δεδομένα σε πραγματικό χρόνο, την τεχνητή νοημοσύνη (AI), καθώς επίσης και την επικοινωνία machinetomachine.

Την ίδια στιγμή, η πλατφόρμα της Urgent.ly βρίσκεται συνδεδεμένη με κάτι παραπάνω από τους μισούς παρόχους υπηρεσιών οδικής βοήθειας στις ΗΠΑ, καλύπτοντας τουλάχιστον 45.000 συνδεδεμένα οχήματα.

Share.

About Author

Newsroom

Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.

Comments are closed.